Advent: Jesse Tree week 3

jesse tree, week 3 advent

Gerelateerde berichten

3 Responses

 1. Annemarie Ridderhof schreef:

  Ha Annelies,
  Wat mooi dat jij dit nu al met je zoontje doet! Begrijpt hij het al een beetje en vind hij het leuk/mooi? Ik lees voor Kaleb wel veel voor uit de kinderbijbel en oefen teksten en liedjes, maar ben nog niet begonnen met iets speciaals voor Kerst. Wat leuk dat je de materialen op je site hebt gezet, ga ik zeker eens bekijken en wie weet gebruiken! Heel mooi zo’n Jesse Tree. Alleen de link werkte niet naar het boek waaruit je je zoontje voorleest en ik ben eigenlijk wel benieuwd welk boek dat is ;-).
  Liefs Annemarie Ridderhof

  • flourishlikeapalmtree schreef:

   Hoi Annemarie,
   Leuk dat je met Kaleb ook dingen doet rond kerst zoals liedjes enzo. Boaz begrijpt natuurlijk nog niet zoveel van de Jesse Tree als dat ik zou willen. Maar de plaatjes vindt hij leuk en als ik de kinderbijbel tevoorschijn haal, begint hij al in zijn handjes te klappen.
   Gek dat de link van het boek niet werkt, bij mij nl. wel. Het is in ieder geval de 365 verhalen Bijbel, van Sally Ann Wright en Jannemieke van Ittersum. Elke dag een kort verhaal, precies lang genoeg voor kleintjes. Een aanrader!
   Groetjes, Annelies

   • Annemarie Ridderhof schreef:

    Ha Annelies,
    Bedankt voor je reactie, ik ga eens kijken naar dat boek! En volgend jaar ga ik ook een Jesse Tree proberen denk ik… Het is voor jezelf ook mooi om te doen lijkt me. Ja, Kaleb vind de kinderbijbel ook geweldig!
    Groetjes Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *