De prijs van lekker eten

Gerelateerde berichten

2 Responses

 1. Mineke schreef:

  Ha Annelies, fantastisch om te lezen! ik heb alle vormen van roosters gehad en gebruik er nu geen. soms dwing ik mezelf in een rooster omdat er dan tenminste wat gebeurd. jij gebruikt het om jezelf te beperken. erg grappig.
  Nu maak ik schoon wanneer er iets vies is. en soms schrijf ik dat even op voor een moment dat ik denk ‘niets te doen’ te hebben. 🙂
  good luck, ziet er in elk geval prachtig uit. tip is de site 365dagen, elke dag een kastje.. als je daarop googled, vind je vast erg leuk!
  groetjes Mineke

 2. Lisanne schreef:

  Leuk om te lezen! Ik doe elke week mijn koelkast en neem dan eigenlijk standaard de gehele buitenzijde van de keuken af. De binnenkant opruimen doe ik maar heel af en toe, probeer het gewoon heel netjes te houden :-). Mijn inductieplaat doe ik bijna wel elke dag. En de roosters van de afzuigkap echt af en toe, dan laat ik ze weken in een lekker sopje. Leuke indeling heb je, met die plankjes en rekjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *