Het Genesis dieet

20131020-164813.jpg

Gerelateerde berichten

6 Responses

 1. Lisanne zegt:

  Interessant! Ik ben benieuwd 😉

 2. Jedidja zegt:

  Ik heb wel van het genesis-dieet gehoord maar me er nooit in verdiept. Toch maar eens doen …

 3. Nog nooit van gehoord! Maar ‘hobbykok’ als ik ben, wil ik het heel graag hebben.
  Hebt u misschien ook een ISBN-nr. voor mij?

  Dank en God’s warmte,

  Sebo Hilberts

 4. Zo’n inspirerend boekje! Ik lust niet eens meer alles, nu ik me hieraan houdt. Het kost even moeite, maar het wordt steeds meer een gewoonte om hier bewust mee om te gaan. Sinds het lezen van dit boekje staat er een pot amandelen op de keukenplank, bijvoorbeeld. Het verandert niet alleen je eetgewoontes, maar heeft ook echt invloed op je denken en leven!

 5. Joy Pes zegt:

  Ik ben heel benieuwd! Heb je het boek inmiddels uit? En wat heeft het gedaan met je eetgewoontes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *