Het werkt!

zingen, het werkt

Gerelateerde berichten

5 Responses

 1. Annemieke schreef:

  Mooie blog en mooi lied – en zo waar! Ik ken ook zo'n lied dat me helpt in zulke tijden, met zinnen als: "Zing tot je er dóór bent, vrij, vrij van de druk! Zing, tot je van binnen overstroomt van geluk!" En ja, het werkt! Bemoedigend om te ervaren, hè.

 2. Jedidja schreef:

  Heel mooi, zo'n blog uit het echte leven gegrepen. het spijt me voor je dat je gezondheid niet optimaal is maar vind het zo mooi om te lezen hoe je nieuwe kracht probeert te krijgen. Zingen. Ik kan helemaal niet zingen hoor. Zet vaak muziek op. Helpt ook.

 3. Mirjam Baan schreef:

  Herkenbaar! Een man {misschien wel dezelfde als uit jouw blog} zei eens tijdens een lezing: 'en iedereen maar denken, wat is die man toch altijd vrolijk, hij zingt altijd, maar niets was minder waar'. Zingen als medicijn. Iets om dankbaar voor te zijn! Groetjes, Mirjam

 4. Wilke schreef:

  Erg herkenbaar! Soms moet ik me over een drempel heen zetten voordat ik kan en wil zingen als ik me niet zo goed voel. Dan ben ik trots of vind ik mezelf zielig en heb ik geen zin om te zingen. Maar uiteindelijk is het zoveel beter als ik stop met over mezelf nadenken en ik ga nadenken over God en hoe goed Hij is.

  Erg fijn om te lezen dat dit bij jou ook zo werkt. En dat het niet vanzelf gaat, maar dat het een bewuste keuze is die je op dat moment maakt.

  Mooi blog, inspirerend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *