Keep calm and…

veranderen, keep calm and..

Gerelateerde berichten

4 Responses

  1. Jedidja schreef:

    Het ziet er allemaal heel mooi uit. De kleuren zijn prachtig bij elkaar. Puntjes mogen wel weg tussen Beauty and … Maar ja, daar heb jij misschien speciaal voor gekozen?

  2. Dank je! En over die puntjes, ik vond dat bij het opzetten van mijn blog wel leuk. Maar wie weet pas ik dat nog eens aan 🙂

  3. TabjesJoy schreef:

    Heej Annelies,Wat mooi! Lekker fris en vrolijk! En heel overzichtelijk. Ik ben ook perfectionist (misschien had je dat al door toen je mijn site bekeek;), en het heeft hele goede kanten, maar soms ook nadelen… (vooral een nadeel voor de mensen in mijn omgeving merk ik).Ik vind de "Keep calm…" posters geweldig! Ik houd heel veel van Engeland (ben een grote fan van high tea, engelse literatuur, Jane Austen, Agatha Christie, grote landhuizen, engelse tradities, misschien blog ik daar wel een keertje over;). En ik heb een agenda met een Keep calm erop: "Keep calm and Pray on!".Gefeliciteerd met je nieuwe lay-out, het ziet er prachtig uit!

  4. Thanks voor je felicitaties! Ik heb de 'keep calm' posters ook ontdekt, ze zijn inderdaad fantastisch. Reken er maar op dat ze nog vaker terug gaan komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *