Rust en laat los!

Rust en laat los, Bijbelstudie, Good Morning Girls

Gerelateerde berichten

4 Responses

 1. Wiebke schreef:

  Goedemorgen, hoe volg je deze studie ? Krijg je een melding of moet ik iedere dag ff opzoeken ?
  Groetjes Wiebke van Amersfoort

  • flourishlikeapalmtree schreef:

   Ha Wiebke, als je het gratis werkboek download (en uitprint) heb je alle informatie die je nodig hebt. En als je me op Instagram of Facebook volgt, dan krijg je elke dag een link. Je kunt kiezen. Mooi dat je de studie gaat doen. Veel zegen! Groet, Annelies

 2. Wiebke schreef:

  Goedemorgen, krijg je een melding of moet je deze studie iedere dag ff opzoeken?

  Groetjes Wiebke van Amersfoort

 3. Berna schreef:

  Ik was op zoek naar een studie, geen idee wat ik zocht eigenlijk! Maar ik kwam hier op jou blog terecht en bij deze studie. Ik ben eergisteren (’s nachts) beginnen te lezen, het voelt alsof dit nu voor mij is geschreven ! Heel bijzonder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *