LIFE - over leven

Life – of het leven – is gevuld met een reeks van allerlei activiteiten. In huis en daarbuiten, op je werk en privé, met inspanning of voor de ontspanning, als hobby of iets wat nou eenmaal moet gebeuren. De agenda is eigenlijk altijd wel gevuld met iets van deze dingen.

Bij ‘life’ denk ik aan verschillende dingen. Zie hieronder:

LIFE en.. aan de slagLife en aan de slag:

We kunnen niet alleen maar relaxen, er zijn nu eenmaal dingen die moeten gebeuren. Dit kan via een betaalde baan of vrijwilligerswerk. En wat dacht je van het huishouden of gaan sporten?

Lees mijn blogs: LIFE en.. aan de slag.


LIFE en.. administratieLife en administratie:

Geld en papieren, we kunnen er niet omheen. Financiën zijn vereist om te kunnen kopen wat nodig is en ook aan de papierwinkel valt niet te ontkomen. Ik deel graag hoe ik hiermee omga en heb wellicht wat tips voor je.

Lees mijn blogs: LIFE en.. administratie.

LIFE en.. kokkerellenLife en kokkerellen:

Elke dag moet er eten op tafel komen en ik geniet van een heerlijke maaltijd. Als ik tijd heb, werkt koken en bakken heel ontspannend en probeer ik regelmatig andere recepten uit. Pakjes en zakjes zijn zoveel mogelijk uitgebannen.

Lees mijn blogs: LIFE en.. kokkerellen.

LIFE en.. vrije tijdLife en vrije tijd:

Naast inspanning, is het goed om te ontspannen. Gezellig thuis of op je vakantieadres, alleen of met anderen, binnen of buiten, in de stad of in de natuur. Ik vul mijn vrije tijd met heel diverse dingen en wellicht raak je geïnspireerd.

Lees mijn blogs: LIFE en.. vrije tijd.

LIFE en.. wonenLife en wonen:

Met plezier wonen we in het huisje dat met veel hulp van anderen is opgeknapt. Het is nog niet helemaal klaar, maar het wordt steeds mooier. Ik geniet ervan om het in te richten en laat je graag meekijken/meelezen hoe ik woon.

Lees mijn blogs: LIFE en.. wonen.