RUST EN LAAT LOS WEEK 2

De Bijbelstudie Rust en laat los van Good Morning Girls bevat 20 dagen, verdeeld over 4 weken. Op deze pagina vind je alle materialen voor Rust en laat los week 2. Het complete werkboek van Rust en laat los kun je hier downloaden.

bijbelstudie Rust en laat los, Good Morning Girls

Week 2 – ontvang
We verlangen er allemaal naar om met anderen verbonden te zijn, gezien te worden en geliefd te zijn.

God is relationeel, zoals wij.

God wil met ons verbonden zijn, gezien worden en geliefd zijn.

Door Zijn schepping wil God gezien worden in al Zijn schoonheid en majesteit. De ruime blauwe lucht, de tjilpende vogels, het weiland vol bloemen en de brullende oceaan; ze spreken allemaal Zijn naam uit.

1 Johannes 4 vers 19 vertelt ons “wij hebben Hem lief, omdat Hij ons eerst liefgehad heeft”.

God hield eerst van jou en Hij gaf Zijn Zoon om aan het kruis te sterven voor jouw zonden, zodat je een relatie met Hem zou kunnen hebben. Hij ziet je en verlangt ernaar om Zich op een diepe en intieme manier met je te verbinden. Laten we deze week de tijd nemen om ons te koesteren in Gods liefde voor ons. Door het kennen en ontvangen van Zijn liefde zijn we in staat om te rusten en onze lasten los te laten.

Uitdaging week 2
Pluk een bos bloemen in je tuin of nabijgelegen veld of koop voor jezelf een klein boeket. Herinner je Gods liefde voor jou, elke keer dat je de bloemen ziet.

Ik zal een klein boeket kopen in de supermarkt en deze in een vaas in mijn keuken zetten.

(Deel je foto’s van je bloemen op Instagram met de hashtags #restandrelease #rustenlaatlos #womenlivingwell en #goodmorninggirls)