ANNELIES - over mij

Ik ben Annelies (1984), christen, vrouw van Johannes (sinds 2011), moeder van Boaz (2014) en Jesse (2016) en ik woon in Rotterdam. Na de geboorte van de oudste heb ik ontslag genomen om thuis te zijn en voor mijn gezin te zorgen. Vanuit huis ondersteun ik mijn man bij zijn bedrijf en ben ik o.a. verantwoordelijk voor de boekhouding.

Vanuit mijn liefde voor schrijven en mijn verlangen om anderen te inspireren, ben ik dit blog begonnen. Geïnspireerd door de preek op onze trouwdag – over de palm uit Psalm 92 – groeide het verlangen om te groeien als een palmboom. Daarom koos ik dit thema om te schrijven over de schoonheid van het leven met liefde en geloof.

Snuffel eens rond, lees de berichten, volg me via social media en laat je inspireren tot enthousiasme om ook te willen groeien als een palmboom!

Op mijn beurt vind ik het leuk om door jou als lezer geïnspireerd te worden. Dus contact me of reageer op de berichten en laat me weten wat je waardeert, wat jouw ideeën of aanvullingen zijn, wat je mist, nog graag zou zien, etc.

Groetjes,

Annelies