RUST EN LAAT LOS WEEK 1

De Bijbelstudie Rust en laat los van Good Morning Girls bevat 20 dagen, verdeeld over 4 weken. Op deze pagina vind je alle materialen voor Rust en laat los week 1. Het complete werkboek van Rust en laat los kun je hier downloaden.

Rust en laat los week 1

Week 1 – stop
Een definitie van het woord ‘rust’ is het stoppen met werken of bewegen; om te ontspannen, op te frissen en in kracht te herstellen.

Ben je moe en afgemat?

Ben je mentaal, emotioneel of fysiek uitgeput?

Stop.

Het is tijd om te stoppen met werken. Stop de beweging. Ontspan. Fris je op. Herstel. En laat los. Het is tijd om te rusten.

Maar hoe? Hoe kunnen we dit doen te midden van het daadwerkelijke leven met volle agenda’s, volle to-do lijsten en mensen om ons heen met hun behoeften?

15 minuten per dag. Wijd je toe aan het geven van 15 minuten per dag aan de Heere, om de Bijbelgedeelten te lezen, te bidden en de uitdagingen van deze studie aan te gaan. Gods Woord is levend en actief! Hij wil je omvormen als je je naar Zijn Zoon Jezus wendt, naar Degene die aan het kruis Zijn leven gaf voor jou, zodat jij je leven kunt neerleggen en rust kunt vinden.

Laten we beginnen!

Uitdaging week 1
Koop een extra grote kaars en steek deze elke dag in je huis aan. Telkens als je de glans van de kaars ziet, stop je en bid je om vrede.

Ik zal mijn kaars ’s morgens aansteken, maar jij kunt dit ook rond het avondeten doen of welk ander moment handig is voor jou. Ik zet mijn kaars in de keuken neer, de belangrijkste plek van mijn huis.

(Deel je foto’s van je kaars op Instagram met de hashtags #restandrelease #rustenlaatlos #womenlivingwell en #goodmorninggirls)