RUST EN LAAT LOS WEEK 3

De Bijbelstudie Rust en laat los van Good Morning Girls bevat 20 dagen, verdeeld over 4 weken. Op deze pagina vind je alle materialen voor Rust en laat los week 3. Het complete werkboek van Rust en laat los kun je hier downloaden.

rust en laat los week 3, bijbelstudie, Good Morning Girls

Week 3 – laat los
Alleen door Gods liefde te kennen en ontvangen, zijn we in staat om te rusten en onze lasten bij Hem los te laten. Als je niet gelooft dat je onvoorwaardelijk geliefd bent, dan zal het voelen alsof je moet werken om God te behagen. Je zult je nooit goed genoeg voelen en je zult zeker niet in staat zijn om je lasten aan Hem toe te vertrouwen.

In de studie van vorige week hebben we gezien dat God je intens liefheeft. Hij is niet op zoek naar goed gedrag, maar Hij zoekt diepere intimiteit met jou. Hij wil je niet alleen op zondagochtend in de kerk ontmoeten. Hij wil een dagelijkse, van uur tot uur, van minuut tot minuut relatie met jou.

Ben je er klaar voor om op die manier te leven? Om elke stap op de weg te leven met Jezus aan je zij, om je last te verlichten?

Soms voel ik mij het dichtst bij God als ik aanbiddingsmuziek zing. Er is een bepaalde bevrijding als we zingen. Sommigen zeggen dat zingen hetzelfde effect heeft als bewegen, gelet op het vrijkomen van gelukshormonen in je hersenen. Zingen verheft onze geest en verlicht opgebouwde spanning; dus laten we doen wat het boek Psalmen ons vertelt en zingen voor de Heere. Zing onder de douche, in de auto of waar je maar kunt. Laten we rusten en loslaten.

Uitdaging week 3
Maak de beslissing om deze week te zingen voor de Heere.

Ik heb op mijn iPhone een afspeellijst gemaakt die de titel ‘aanbiddingsmuziek’ heeft. Ik luister ernaar op de loopband, in de auto en in mijn keuken via mijn bluetoothspeaker en soms zing ik ook onder de douch luidkeels tot Jezus.

(Deel je foto’s van je aanbidding-afspeellijst op Instagram met de hashtags #restandrelease #rustenlaatlos #womenlivingwell en #goodmorninggirls)