RUST EN LAAT LOS WEEK 4

De Bijbelstudie Rust en laat los van Good Morning Girls bevat 20 dagen, verdeeld over 4 weken. Op deze pagina vind je alle materialen voor Rust en laat los week 4. Het complete werkboek van Rust en laat los kun je hier downloaden.

rust en laat los week 4, bijbelstudie Good Morning Girls

Week 4 – rust
De meesten van ons geven zelden toe aan vermoeidheid. Ik kan dit weten omdat je waarschijnlijk hetzelfde bent als ik. Ik had het mis door te geloven dat ik maar door kon gaan, zonder gevolgen.

Mijn kinderen hebben een druk leven door sport en sociale activiteiten. Ze hebben hoge doelen op veel gebieden in hun leven. Het bijhouden van hun behoeften, plus het bijhouden van een blog, contacten onderhouden en het runnen van mijn huishouden, allemaal in mijn eentje, is vermoeiend.

Het is een zegen om in een tijd te leven met zoveel mogelijkheden en kansen, maar dan is moed om nee te zeggen wel noodzakelijk.

We moeten leren om nee te zeggen tegen de dingen die ervoor zorgen dat we datgene mislopen wat we van nature juist nodig hebben.

Nodig hebben. Begrijp je dat?

Rust is een noodzaak, niet slechts een wens. Rusten is niet optioneel of iets dat we pas doen als we met pensioen gaan. Rusten is een zegen van de Heere; Hij heeft ons geschapen met een behoefte daaraan. Rust nodig hebben, is wel wat vernederend. We moeten toegeven dat we geen supermensen zijn en dat we van God afhankelijk moeten zijn voor kracht. We hebben allemaal rust nodig. Dus laten we beginnen!

Uitdaging week 4
Maak de beslissing om deze week een nacht extra lang te slapen of een dutje te doen of een bubbelbad te nemen. Dat is geen verwennerij. Dit is tegemoet komen aan de door God gegeven behoefte aan rust.

Aangezien ik de neiging heb om steeds teveel te willen doen, ga ik deze week alle drie de genoemde dingen proberen te doen.

(Deel je foto’s van je favoriete plek om te rusten op Instagram met de hashtags #restandrelease #rustenlaatlos #womenlivingwell en #goodmorninggirls)