BEAUTY - over schoonheid

Beauty – of schoonheid – is er op veel verschillende manieren. Het straalt af van grote en imposante verschijnselen, maar is vaak ook te zien in hele kleine dingen. De ene keer is het overduidelijk en kun je er niet omheen, de andere keer moet je bewust stil gaan staan, er naar zoeken. Wat het ook is, beauty is everywhere!

Bij ‘beauty’ denk ik aan verschillende dingen. Zie hieronder:

Beauty en.. gezondheid: beauty en gezondheid

Wat is het heerlijk om gezond te zijn! En wat kan ziekte – lichamelijk en psychisch – een hoop narigheid met zich meebrengen. Deels hebben we daar zelf invloed op, maar deels ook niet. Wat kun je wel doen? En hoe ga je er mee om als je ziek bent?

Lees mijn blogs: BEAUTY en.. gezondheid.

Beauty en.. natuur: beauty en natuur

De natuur is misschien wel het grootste voorbeeld van schoonheid. Wat heeft God de wereld mooi geschapen! Denk aan mensen, dieren, landschappen, seizoenen, etc. Het blijft me steeds weer verbazen en dat deel ik graag.

Lees mijn blogs: BEAUTY en.. natuur.

beauty en uiterlijkBeauty en.. uiterlijk: 

“What a beauty” is een uitdrukking die we gebruiken als we iemand er mooi/knap uit vinden zien. De media staan er vol mee hoe we ons uiterlijk kunnen verzorgen. Ik wil er via deze blog mijn invulling en draai aan geven.

Lees mijn blogs: BEAUTY en.. uiterlijk.