Over Good Morning Girls en veranderingen

Gerelateerde berichten

7 Responses

 1. Evie schreef:

  Ja, de verandering bij GMG zorgen voor grote veranderingen op de blogs en in de agenda’s van alle vertaalsters.
  Er komt tijd en ruimte vrij voor andere dingen. Ikzelf ben nog bezig met het verwerken van het overlijden van Mandy.
  Ik mis GMG, maar ik heb er vertrouwen in dat God aan het werk is in het leven van alle GMG leidsters…
  Veel wijsheid gewenst in het bloggen!

  • flourishlikeapalmtree schreef:

   Het zal gek zijn om geen GMG-studie te doen, maar ik vind het aan de andere kant fijn dat ik me nu kan richten op iets wat ik al langer in mijn hoofd heb. Ik ervaar het voor mezelf wel alsof het een beetje zo moest zijn. Die pauze van GMG dan. De oorzaken voor de pauze uiteraard niet. Sterkte met verwerken!

 2. Wat jammer dat je niet verder gaat. Ik denk wel dat deze periode iets moois gaat brengen. Ieder gaat op haar manier verder met GMG. Je werkboeken zijn prachtig en zeker de moeite waard om die nog eens na te gaan. Met GMG NL, gaan we gebedsdagboeken lezen en is er nu een diepte studie gaande over Efeziërs. Geniet lekker van je gezin. Tis altijd even wennen zo’n klein wereldwonder erbij. Liefs, Eveline

 3. Veel zegen met je plannen. Ik blijf je blog gewoon volgen hoor. Geniet van je gezin, voor je het weet zijn je kinderen groot.

 4. Lisanne schreef:

  Mooi dat je meer wilt schrijven over gebed. Ik ben daar ook meer mee bezig dus ik lees graag met je mee. Ik ga nu beginnen aan het boek van Tim Keller over gebed, erg benieuwd! Groetjes en geniet van je jongens 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *