FAITH - over geloof

Faith – of geloof – is voor mij het fundament van mijn bestaan. Wat ik geloof is eeuwen geleden samengevat in de Apostolische Geloofsbelijdenis (zie hier). En dit geloof werkt door in mijn hele leven en geeft me hoop en uitzicht op een eeuwige toekomst bij God.

Bij ‘faith’ denk ik aan verschillende dingen. Zie hieronder:

faith en dagelijks levenFaith en.. dagelijks leven:

Geloof in God en een relatie met Hem is de basis van mijn leven. Ik wil leven tot Zijn eer, in alle gebeurtenissen en emoties die ik doormaak. Nee, dat gaat niet vanzelf, is niet altijd makkelijk, maar wel de moeite waard en dat wil ik graag met je delen.

Lees mijn blogs: FAITH en.. dagelijks leven.

img_0006Faith en.. de Bijbel:

Ik geloof dat de Bijbel het Woord van God is, waarin Hij ons laat zien Wie Hij is, wat Hij in de geschiedenis heeft gedaan, wat Hij nog gaat doen en wat Hij nu van ons vraagt. We kunnen er enorm veel uit leren en daar schrijf ik graag over.

Lees mijn blogs: FAITH en.. de Bijbel.

faith en feestdagenFaith en.. feestdagen:

Belangrijke gebeurtenissen rondom het leven van Jezus vieren we met de feestdagen. Kerst, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren. Ik deel graag hoe ik toeleef naar de feestdagen en hoe ik deze vier.

Lees mijn blogs: FAITH en.. feestdagen.

faith en stille tijdFaith en.. stille tijd:

Tijd met God is belangrijk en ik probeer daarom regelmaat te houden in mijn stille tijd. Niet altijd even makkelijk, maar wel het proberen waard! Lees met me mee hoe ik die stille tijd invul en welke methoden ik gebruik.

Lees mijn blogs: FAITH en.. stille tijd.